pakej percutian bandung

Pakej Percutian Bandung

instagram
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Bagi sesiapa nak melancong ke Bandung Indonesia sudah tentu perlu siapkan pelbagai persiapan seperti dokument macam passport, visa dan sebagainya yang tentunya tetamu sudah paham betul akan hal tersebut. Adakalanya tetamu bingung mau kemana setelah tiba di Bandung oleh sebab itu kami sediakan pelbagai pakej percutian ke Bandung dari 1 hari, 2 hari 1 malam, 3 hari 2 malam, 4 hari 3 malam, 5 hari 4 malam dan seterusnya sesuai kebutuhan tetamu kerana pakej percutian Bandung yang kami sediakan boleh di customize dengan mudah. Dalam pakej percutian Bandung yang kami sediakan tetamu boleh ambil pakej transport only, pakej transport dan hotel atau pakej full board sehingga tetamu bisa berpuas hati. Memang benar banyak agent travel di Bandung menawarkan cost pakej percutian Bandung murah, terkadang pakej percutian yang ditawarkan sangatlah murah tetapi apakah betul-betul murah? Tak adakah hidden cost?. Untuk kepuasan tetamu kami sediakan pakej percutian Bandung murah dengan cost berpatutan dan tak ada hidden cost.

pakej percutian bandung

Option Pakej Percutian Bandung

Pakej Percutian Bandung 1 Hari

Bagi tetamu yang tak punya waktu banyak di Bandung bolehlah ambil pekej percutian di Bandung 1 hari, dalam pakej percutian Bandung ini kami ada 3 macam yaitu pakej percutian ke Bandung utara, pakej percutian ke Bandung Selatan, Pakej percutian customize.

  • Pakej percutian Bandung Utara, dalam pakej percutian ini tetamu akan kami hantar ke tempat-tempat menarik di Bandung utara seperti ke Gunung Tangkuban Perahu, Pemandian air panas (ciater hot springs, deranch, kebun bunga, floating market lembang, dusun bambu, farm house, etc dan pada saat kembali ke Bandar tetamu boleh pergi ke tempat-tempat shopping jika cukup waktu.
  • Pakej Percutian Bandung Selatan, dalam pakej percutian ini tetamu akan kami hantarkan ke tempat-tempat menarik di Bandung selatan seperti ke kawah putih, glamping lakeside, ladang teh, petik strawberry, etc dan pada saat kembali ke Bandar Bandung bolehlah tetamu shopping ke Cibaduyut leather market atau factory outlets.
  • Pakej Percutian percutian Bandung customize ini adalah pakej percutian 1 hari di Bandung yang dapat dicustomize misalnya pakej percutian ke kawah putih dan tangkuban perahu 1 hari, pakej percutian ke utara dan di Bandung, etc dimana dalam pakej ini akan kami sesuaikan dengan kebutuhan.

Pakej Percutian Bandung 2 Hari 1 Malam

Pakej percutian ini bisa jadi pilihan terbaik bagi tetamu dengan bajet minim tetapi ingin melawat tempat-tempat menarik di Bandung utara dan Selatan serta tujuan untuk shopping ke pelbagai factory outlets di Bandung, pakej percutian Bandung 2 hari 1 malam ini bisa di kombinasi macam 1 hari ke Bandung 1 Utara dan 1 hari shopping di Bandar Bandung atau 1 Hari ke Bandung Selatan dan  1 Hari shopping di Bandar. Untuk informasi pakej percutian ini sila hubungi kami.

Pakej Percutian Bandung 3 hari 2 malam

Pada pakej percutian Bandung ini tuan dan puan bolehlah sedikit lebih puas dari pakej sebelumnya  kerana selain shopping di Bandar, tetamu bisa melawat pelbagai tempat-tempat menarik yang terkenal seperti ke tangkuban perahu & nearby dan ke kawah putih & nearby.

Pakej Percutian Bandung 4 Hari 3 Malam

Pakej percutian ini tetamu lebih puas lagi sebab dalam pakej percutian 4 hari 3 malam ini tetamu akan lebih banyak mengunjungi ke pelbagai tempat-tempat menarik di Bandung dan sekitarnya. Pakej percutian Bandung 4 Hari 3 Malam merupakan pakej percutian yang banyak diminati karena tetamu lebih puas dan hampir semua tempat bisa dikunjungi.

Pakej Percutian Bandung 5 Hari 4 Malam

Pakej percutian Bandung type ini kami rancang untuk tetamu yang benar-benar ingin puas mengunjungi pelbagai tempat-tempat menarik di Bandung atau bagi tetamu yang ingin lawatan santai. Jadi silahkan pilih pakej percutian Bandung 5 hari 4 malam ini jika ingin sangat berpuas hati dalam bercuti di Bandung.

Pakej Percutian Bandung Customize

Tak ada list tak mengapa, dalam pakej percutian Bandung ini tetamu boleh customize sebagai contoh pakej percutian Jakarta Bandung (pick up di Jakarta Airport dan Drop off in last day di Jakarta airport), Pakej Jakarta Bandung (pick up Jakarta airport dan dropp off di Bandung), pakej percutian Bandung Garut, Pakej Percutian Bandung ke Tamansafari, Pakej Percutian Bandung ke Kampung Naga Tasikmalaya, Pakej percutian Bandung ke Keraton Cirebon, Pakej Percutian Bandung yogyakarta, etc dan ini akan kami sesuaikan kebutuhan.

Semua itinerary pakej Percutian Bandung yang kami sediakan di atas akan kami sesuikan dengan jadwal penerbangan tetamu, Diati Tour & Travel Bandung melayani pakej percutian individual/personal maupun group tour untuk information dan price pakej percutian Bandung ini sila berbincang dengan kami dan untuk kemudahan sila isi form quotation di laman ini.

Save

Save

instagram
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr